Sperziebonensalade

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1064 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de sperziebonen schoon, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar
  2. Laat ze uitlekken en afkoelen
  3. Wel de rookworst in warm water, laat hem afkoelen en snijd hem in dunne plakjes
  4. Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de eieren 10 minuten
  5. Laat ze schrikken onder de koude kraan, pel ze en snijd ze in plakjes
  6. Maak de komkommer schoon en snijd hem in blokjes
  7. Meng de olie, azijn, mosterd, peterselie, bieslook, peper en zout door elkaar
  8. Doe de sperziebonen in een schaal en schep er de rookworst, komkommer en de eieren door
  9. Giet het olie-azijn mengsel erover en schep alles goed door elkaar

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha