Trostomaten-salade met kip en pesto

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 883 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten
  2. Snijd de ijsbergsla fijn
  3. Haal de blaadjes van de roodlof en snijd de tomaten in dunne plakken
  4. Snijd de bosuitjes in schuine stukjes
  5. Scheur de basilicumblaadjes
  6. Snijd de kipfilets in reepjes en schep er peper en 1 eetlepel olie door
  7. Klop een dressing van de rest van de olie, het citroensap, de pesto en peper en zout naar smaak
  8. Roerbak de kip en de bosui en een koekenpan met anti-aanbaklaag op een hoog vuur gaar
  9. Snijd de avocado in vieren verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in mooie parten
  10. Verdeel de sla, de roodlof, de tomaatplakjes, de avocado en het kipmengsel over 4 borden en lepel de dressing erover
  11. Garneer met de basilicum en de pijnboompitten en schaaf er Parmezaanse kaas over

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha