Veggie Caesar Salad met blauwe-kaascro

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 813 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC
  2. Kook de eieren in 10 minuten hard
  3. pel ze en snijd ze in kwarten
  4. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin
  5. Besprenkel de sneetjes brood met de helft van de knoflookolie en verdeel de blauwe kaas erover
  6. bak de sneetjes in het midden van de oven tot ze knapperig zijn en de kaas gesmolten is
  7. Snijd de sneetjes in blokjes als croûtons
  8. Klop een dressing van citroensap, zout, peper en de rest van de knoflookolie
  9. Maak de sla schoon en giet de dressing erover
  10. Verdeel de sla over vier borden
  11. Verdeel het ei, de gevulde olijven, de gedroogde tomaten, de pijnboompitten en de croûtons erover
  12. voedingswaarde : 430 kcal p
  13. p
  14. bereidingstijd : 30 min

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha