Zomerfruitsalade met Griekse yoghurt en noten

salades
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 940 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Hazelnoten grof hakken
  2. In droge koekenpan hazelnoten al schuddend lichtbruin roosteren
  3. Op bordje laten afkoelen
  4. Aardbeien wassen, schoonmaken en halveren
  5. Rode bessen wassen en met vork van takjes afritsen
  6. Nectarines wassen, halveren, pit verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden
  7. Blauwe bessen wassen
  8. In kom alle vruchten mengen en besprenkelen met citroensap
  9. Fruitsalade over vier schaaltjes verdelen en dot Griekse yoghurt erop scheppen
  10. Gehakte noten erover verdelen en vloeibare honing naar smaak erover schenken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha