Beurre de Montpellier

sauzen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1352 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de 100 g kruiden in een koperen pan met kokend water
  2. Blancheer tegelijk in een andere pan de sjalot
  3. Laat de kruiden uitlekken, spoel af met koud water, druk met de sjalotten stevig uit en wrijf fijn
  4. Voeg augurken, kappertjes, knoflook en ansjovis toe en maak er een fijne brij van
  5. Afmaken met boter en dooiers
  6. Voeg met kleine beetjes de olie toe en druk door een zeef of doek
  7. Goer met een garde glad, voeg zout toe en breng op smaak met cayennepeper

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker23 apr 2014 om 10:04 Reageer

    lotte is cool


Reageer zelf op dit recept

kaptcha