Dracula Macaronisaus

sauzen
  • Portie: 2 personen
  • Kooktijd: 25 minuten
  • Bekeken: 3885 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat je tomaten schrikken (in kokend water leggen)
  2. Pel de tomaten
  3. Doe een tweetal gepelde tomaten, de knollook teentjes (3 stuks), een halve witte uit, dille, peperkorrels en zout in de hakmolen
  4. Pureer het tot een mooie gladde saus
  5. Snij daarna je rode ui, je ham, je gele paprika en roer bak deze met een schuitje olijfolie
  6. Snij de overig gepelde tomaten, snij ze netjes en voeg ze in de pan
  7. Zorg dat goed gaar is, voeg je saus in de pan
  8. Zet ze op een klein pitje, om een 15 minuten te laten garen
  9. En dan heb je een stevige knoflook Macaronisaus

Reacties op dit recept (1)

  • hollebollegijs15 jul 2010 om 20:45 Reageer

    Italiaanse knoflook wat is dat dan?


Reageer zelf op dit recept

kaptcha