Enchilada Sauce Arizona Style Salsa Colorado

sauzen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 789 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm een zware gietijzeren pan op een middelgrote pan en rooster de chili's met een paar tegelijk licht aan beide zijden, pas op voor aanbranden
  2. Scheur ze in stukken van 5 cm
  3. Week de chili's 1/2 uur in het water, stoof dan een uur boven middelhoog vuur
  4. Giet de chili's af en pureer met de bouillon tot het vloeibaar is
  5. Haal dan door de roerzeef
  6. Verhit de reuzel in de koekenpan, voeg bloem toe en roer een paar minuten tot een bruine roux ontstaat
  7. Roer de chilipuree erdoor en laat even sudderen
  8. De saus moet dik en romig zijn, doe er eventueel wat water bij
  9. Breng op smaak met zout en azijn

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha