Engelse spek-en-worstsaus

sauzen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1106 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper de ui en snijd de bacon in reepjes
  2. Knip de worstjes in 3 stukken (knijp ze eventueel eerst even samen en draai ze rond), zodat mini-worstjes ontstaan
  3. Bak de bacon in de olie uit
  4. Voeg de mini-worstjes en de ui toe en bak ze 2 minuten zachtjes mee
  5. Voeg de tomatensaus, 2 dl water en het bouillontablet toe, breng het geheel aan de kook en stoof het 20 minuten
  6. Voeg op het laatst de erwtjes toe en laat alles warm worden
  7. Breng de saus met zout, peper en Worcestershiresauce op smaak
  8. Serveer de saus met gewone elleboogjesmacaroni

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha