Gemengde groentesaus

sauzen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 872 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de aardappeltjes in vieren en de wortel in dikke plakken en snijd de aardappelkwarten en de prei vervolgens in dikke ringen
  2. Snijd de champignons in vieren
  3. Verhit de olie in een grote braadpan en bak hierin de aardappeltjes en de worteltjes al omscheppend goudbruin
  4. Voeg dan de preiringen en de champignons toe en bak die even mee
  5. Blus de groenten met de wijn en de bouillon af en laat ze op laag vuur nog 8 minuten stoven
  6. Hak de peterselie fijn
  7. Roer de room bij de groenten en laat de saus, af en toe omscheppend, binden
  8. Schep de peterselie erdoor
  9. Serveer de saus met macaroni of spaghetti en bestrooi het gerecht aan tafel ruim met de kaas

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha