Hazelnoten-kruidenboter1

sauzen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 995 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Gisteren maakte Rich Stein o
  2. a
  3. coquilles met kruidenboter en "pasteitjes" met mosselen
  4. Het programma is een herhaling en sinds ik het de eerste keer zag gebruik ik nooit meer bladerdeeg pasteibakjes maar dit recept, de kruidenboter zoals hij ze maakte is ook heerlijk op mosselen
  5. Met vriendelijke groet, Tonny
  6. Rooster de hazelnoten ca 10 minuten in een oven van 200º C
  7. laat ze afkoelen
  8. Maal de hazelnoten fijn in de keukenmachine, voeg boter, sjalot en kruiden toe en laat de machine draaien tot een gladde massa is ontstaan
  9. Breng op smaak met zout en peper
  10. Laat de machine nog even draaien om het zout goed te verdelen
  11. Maak een rol van de boter en laat deze opstijven in de koelkast
  12. Deze boter kan worden gebruikt op o
  13. a
  14. schelpdieren en gegrild vlees

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha