Kerriesaus voor Bombay-burger

sauzen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 774 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kerriesaus voor Bombay-burger: snipper 2 uien, hak 2 teentjes knoflook ragfijn, hak 1 rode Spaanse peper in kleine stukjes
  2. Fruit de uien in boter, schep knoflook en Spaanse peper erbij en 1 minuut later 2-3 theel
  3. scherp kerrie
  4. Schep om
  5. Als de kerrie goed begint te ruiken, 1½ lepel (rijst)bloem of allesbinder erdoor doen
  6. Giet er langzaam 2 dl kippen- of groentenbouillon bij en roer tot het bindt
  7. Laat 10 minuten zachtjes doorkoken
  8. Naar smaak zout, peper en Worcestershiresaus erbij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha