Knolselderij-blauwe kaassaus

sauzen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1610 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de knolselderij, snijd hem in plakken, snijd deze in blokjes en leg die direct in water met citroensap
  2. Fruit het gesnipperde sjalotje en de knoflook uit de pers zachtjes in de olie
  3. Kook intussen de knolselderij in een pan ruim kokend water met iets zout 5 minuten voor, neem de blokjes met een schuimspaan uit de pan en leg ze apart
  4. (Kook in het selderij-kookwater de macaroni gaar)
  5. Schep de knolselderijstukjes bij de uitjes, bak ze kort en roer er de bouillon bij
  6. Hak de walnoten en de peterselieblaadjes grof
  7. Verbrokkel de kaas, roer die bij de knolselderij en laat smelten
  8. Maak de saus op smaak met zout en peper en meng er tot slot de peterselie door
  9. Strooi de gehakte walnoten er aan tafel over

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha