Marinade Thais gekruide

sauzen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 830 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Marinades van Ainsley: Gebruik niet teveel olie, omdat anders het eten in brand vliegt en de beruchte zwarte tint krijgt
  2. Alle marinades zijn voor 900 g vlees
  3. Maak eventueel voor het marineren ondiepe sneetjes in vlees of vis
  4. Giet de marinade in een ondiepe, niet metalen schaal waar het eten in 1 laag in kan
  5. Rood vlees, gevogelte en wild moeten 2 uur op kamertemp of 24-48 uur in de koelkast marineren
  6. Vis, zeevruchten en groenten moeten 30 minuten op een koele plek of max
  7. 2 uur in de koelkast marineren
  8. Laat het eten voor bereiden op kamertemp komen
  9. Schraap voor het barbecue-en overtollige marinade van het eten om in brand vliegen te voorkomen
  10. Hak de pepertjes en de kern van de sereh fijn
  11. Rasp de gember
  12. Laat de ingrediƫnten 2 uur 'trekken' alvorens het vlees of de vis te marineren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha