Rode wijnazijn met rozemarijn en knoflook

sauzen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1429 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de rozemarijnblaadjes en de knoflook in een gesteriliseerde glazen pot van 1 liter inhoud
  2. Giet de azijn erover en sluit de pot af
  3. Laat de azijn minstens vier dagen tot twee weken, naar gelang de gewenste sterkte, op een koele donkere plaats trekken
  4. Zeef de azijn door een fijnmazige zeef in een glazen kan
  5. Houd de knoflook apart en gooi de rozemarijnblaadjes weg
  6. Giet de azijn in twee gesteriliseerde glazen flessen of potten van 2 ½ dl inhoud
  7. Voeg een of twee twijgjes rozemarijn en een paar stukjes van de achtergehouden knoflook toe als garnering en sluit de flessen of potten af

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha