Spekjes-eiersaus

sauzen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 808 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Deze saus wordt tijdens de bereiding gehusseld met (meestal) spaghetti
  2. Begin hiervoor met het koken, in ruim kokend water, van ± 300 gr spaghetti
  3. Snijd de bacon in stukjes en pel de knoflook
  4. Verhit de boter en bak de bacon hierin zachtjes uit
  5. Pers de teentjes knoflook erboven uit
  6. Klop de eieren met wat zout en peper los
  7. Stort de spaghetti in een zeef, laat kort uitlekken en schep de pasta terug in de pan
  8. Voeg de spekjes, de eieren, de kruiden en enkele lepels kaas toe en hussel die door de spaghetti
  9. Laat de pan even afgedekt staan, zodat het ei kan stollen
  10. Schep nogmaals om en serveer direct met de rest van de geraspte kaas
  11. Lekker met een tomatensalade

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker25 jun 2008 om 14:14 Reageer

    Hoeveel bacon moet er in?


Reageer zelf op dit recept

kaptcha