Spekjes-kerriesaus

sauzen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 699 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de kerriesausmix met 1/2 liter koud water
  2. Pel en snipper de ui en de knoflook en snijd het vruchtvlees van de paprika in stukjes
  3. Snijd de kalkoenfilet in blokjes of repen
  4. Bak in een braadpan de spekjes in de olie krokant
  5. Voeg de kalkoenfilet toe en bak die rondom bruin
  6. Bak de ui, de knoflook en de stukjes paprika 2 minuten mee
  7. Voeg de mix toe en laat het gerecht afgedekt, onder af en toe roeren, zachtjes 10 minuten smoren
  8. Roer op het laatst de ananas met een scheutje ananassap door de saus
  9. Lekker met macaroni en sperziebonen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha