Spekjes-kippenleversaus

sauzen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 802 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper de ui en snijd de champignons in plakjes
  2. Verhit de olie en bak de spekjes hierin krokant
  3. Snijd de kippenlevers eventueel kleiner en bak ze met de spekjes mee bruin
  4. Voeg de ui en de champignons toe en bak ze 2 minuten zachtjes
  5. Blus met de cognac of sherry
  6. Roer het soeppoeder met 1/2 liter water glad, giet het al roerend in de pan en breng het aan de kook
  7. Laat de saus kort koken en breng op smaak met de crème fraîche, zout en peper
  8. Serveer de saus met macaroni naar keuze en sperziebonen of geef er een groene salade bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha