Spruitjes-tomaatsaus met hazelnoten

sauzen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 857 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de spruitjes schoon en kerf de stronkjes met een kruisje in
  2. Snijd de kipfilet in stukjes en kruid die met een mengsel van de bloem en het kerriepoeder
  3. Snipper de ui en fruit de uisnippers zachtjes in de verhitte boter
  4. Voeg de kipstukjes toe en bak ze al omscheppend snel goudbruin
  5. Voeg al roerend bij beetjes de bouillon toe en roer er tot slot de spruitjes door
  6. Laat de saus 20 minuten zachtjes koken
  7. Dompel de tomaten even in kokend water onder, pel ze, snijd het vruchtvlees in blokjes en kook ze de laatste 2 minuten mee
  8. Roer er al omscheppend het sauspoeder bij en laat de saus binden
  9. Hak de peterselie en de hazelnoten fijn en strooi die over de saus
  10. Serveer de saus met beetgaar gekookte strikjespasta

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha