Aardappelsoep met chili

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1080 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de uien schoon en snipper deze
  2. Schil de aardappelen, was ze en snijdt ze in blokjes
  3. Bak in een pan de spekblokjes uit
  4. Doe dan de uien erbij en fruit deze glazig
  5. Voeg dan de aardappelblokjes toe en bak deze even mee
  6. Giet dan het water en de melk erbij en voeg het bouillonblokje, chilipoeder, oregano en wat peper en zout toe
  7. Breng de soep aan de kook, leg een deksel op de pan en laat de soep 45 minuten zachtjes koken
  8. Pureer dan de soep met een staafmixer of wrijf de soep door de zeef
  9. Laat de soep goed warm worden en strooi er vlak voor het opdienen wat Parmezaanse kaas over

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha