Avgolemono Griekse koude citroensoep

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1426 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de bouillon aan de kook, roer de pasta erbij
  2. Laat 5 minuten in een open pan koken, haal dan van het vuur
  3. Klop de eieren luchtig in een kommetje, klop het citroensap erdoor
  4. Klop langzaam 2 lepels bouillon door het ei en roer door de soep
  5. Voeg zout en peper toe
  6. Koel af en zet minstens 4, max
  7. 24 uur in de koelkast
  8. Koud serveren, met citroenschijfjes en fijngesneden peterselie

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker02 okt 2007 om 19:09 Reageer

    kunnen dr misschien plaatjes van het eten bij want dat heb ik namelijk nodig voor een school opdracht waar ik nu helaas niets meer aan heb... maare alvast bedank voor de dingen die ik niej kon gebruiken:Pnou daaaag xxx samantha.


Reageer zelf op dit recept

kaptcha