Caldo Verde Portugese groene soep

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1979 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de uien en knoflook in de olie ± 10 minuten zacht bakken
  2. Voeg de aardappelen en de bouillon toe, breng het aan de kook en laat 20-30 minuten koken tot de aardappelen zacht zijn
  3. Pureer de soep en breng hem weer aan de kook
  4. Breng met zout en peper op smaak
  5. Voeg de kool en de chorizo toe en laat de soep nog ± 3 minuten zacht koken
  6. Serveer er maïsbrood of stokbrood en zwarte olijven bij
  7. Laat de uien en knoflook in de olie ± 10 minuten zacht bakken
  8. Voeg de aardappelen en de bouillon toe, breng het aan de kook en laat 20-30 minuten koken tot de aardappelen zacht zijn
  9. Pureer de soep en breng hem weer aan de kook
  10. Breng met zout en peper op smaak
  11. Voeg de kool en de chorizo toe en laat de soep nog ± 3 minuten zacht koken
  12. Serveer er maïsbrood of stokbrood en zwarte olijven bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha