Eiersoep met tahoe

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 835 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de tahoeblokjes in ruim water aan de kook
  2. Neem ze, als ze bovendrijven, met schuimspaan uit pan en laat ze uitlekken
  3. Schenk er 3 eetlepels sojasaus over
  4. Bak in de olie de tahoeblokjes goudbruin en laat ze op keukenpapier uitlekken
  5. Breng de bouillon aan de kook
  6. Maak op smaak met 1 eetlepel sojasaus
  7. Schenk de eieren al roerend in een dunne straal bij de bouillon
  8. Laat de eiervlokjes stollen
  9. Voeg de tahoeblokjes, lente-ui en rode peper toe
  10. Warm de soep goed door en serveer haar direct
  11. Bak hele dunne omeletjes of flensjes
  12. Maak er buideltjes van, gevuld met de blokjes tahoe en een beetje sambal
  13. Geef er apart sojasaus bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha