Groente-kippesoep met pasta

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1267 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de kip met 1 1/2 liter water aan de kook
  2. Voeg het bouillontablet, de gesnipperde ui en een samengebonden bundeltje van laurierbladeren, takjes peterselie en foelie toe
  3. Laat de soep zachtjes 3/4-1 uur trekken
  4. Maak intussen de groenten schoon, snijd de worteltjes in dunne plakken en de bleekselderij in smalle ringen
  5. Haal de kip en het kruidenbundeltje uit de soep
  6. Kook de groenten en de pasta in ± 10 minuten in de bouillon gaar
  7. Haal de kip van het bot af, snijd het vlees fijn en haal het met de gesnipperde peterselie bij de soep
  8. Breng de soep met zout en peper op smaak
  9. Strooi aan tafel kaas over de soep en serveer er stokbrood bij

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker20 aug 2007 om 12:09 Reageer

    heel lekker, maar ik weet niet of ik het ga maken


Reageer zelf op dit recept

kaptcha