Kaassoep met ham romige

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 926 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. De ui pellen en fijnsnipperen
  2. De ham in kleine stukjes snijden
  3. De peterselie fijnknippen
  4. In een kom de eieren en koffiemelk door elkaar kloppen
  5. 1 liter water met het bouillontablet aan de kook brengen
  6. Het aardappelmeel met 2 eetlepels water tot een glad papje roeren
  7. Al roerend het aardappelmeelpapje aan de hete bouillon toevoegen
  8. De ui, ham en kaas erdoor roeren
  9. Nog 5 minuten zachtjes koken tot de kaas is opgelost
  10. Af en toe roeren
  11. 6 eetlepels hete soep door het eimengsel roeren
  12. Al roerend het eimengsel aan de hete soep toevoegen
  13. Op smaak brengen met tijm, kerrie, zout en peper
  14. De peterselie erdoor roeren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha