Kippensoep met asperges

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 959 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het kippenvlees van de botten en snijd er mooie dunne repen van
  2. Doe het water met de kippenbotjes, de ui, wortel, selderij, gemberwortel en peperkorrels in een soeppan, breng het aan de kook en laat het op heel laag vuur tenminste 30 minuten trekken
  3. Schenk de bouillon, als deze op smaak is, door een doek in een schone pan
  4. Voeg de stukjes kip en asperges toe en breng de soep op smaak met zout en versgemalen witte peper
  5. Laat de soep afgedekt met een deksel nog 10-15 minuten trekken tot de stukjes kip en asperges gaar zijn
  6. Serveer de soep in verwarmde kommen, bestrooid met peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha