Kippensoep met avocadoballetjes heldere

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 931 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereiden: Snijd het kippenvlees uit de pot in smalle reepjes
  2. Of snijd wat vlees van de soepkip in reepjes
  3. Verhit de bouillon met de sherry, het citroensap of de azijn en de sojasaus
  4. Knip de bieslook in rolletjes
  5. Halveer het pepertje in de lengte, verwijder de zaadlijsten en de zaadjes en snijd de helften in uiterst smalle boogjes
  6. Halveer de avocado in de lengte en wip de pit eruit
  7. Steek met een balletjessteker (meloenlepeltje) kleine bal letjes uit het vruchtvlees
  8. of snijd ze in blokjes
  9. Verdeel ze met het kippenvlees en de peperringetjes over de borden
  10. Schep de bouillon op en bestrooi me de bieslook

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha