Knoflooksoep met pastaschelpjes

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 957 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de teentjes knoflook
  2. Snijd de korstjes van het casinobrood en snijd de sneetjes in kleine dobbelsteentjes (van ± 1 x 1 cm)
  3. Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de hele teentjes knoflook in ± 5 minuten goudbruin
  4. Neem de knoflook uit de pan en bewaar de olie
  5. Prak de teentjes knoflook met een vork fijn
  6. Breng de bouillon in de soeppan met de olie aan de kook
  7. Voeg dan de fijngeprakte knoflook, het paprikapoeder en de schelpjesmacaroni toe en kook ze volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar
  8. Breng de soep op smaak met wat peper en zout
  9. Verdeel de dobbelsteentjes brood over 4 borden en schep de soep erover
  10. Hak het korianderblad fijn en garneer de soep ermee

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha