Londonderrysoep3

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 840 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de ui schoon en snipper hem
  2. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes
  3. Snijd de ham in blokjes
  4. Verhit in een grote pan de boter en fruit hierin eventjes de ui
  5. Voeg de champignons toe en bak deze even mee
  6. Roer de sambal, kerrie en bloem toe en schenk dan beetje voor beetje de bouillon erdoor
  7. Blijf roeren tot de soep mooi gebonden is
  8. Laat de soep 5 minuten zachtjes koken
  9. Roer de hamblokjes en de creme fraiche door de soep en breng hem op smaak met peper en zout

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker15 apr 2008 om 21:31 Reageer

    smaakt naar poep


Reageer zelf op dit recept

kaptcha