Macaroni-tomatensoep

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2777 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de poelet in de hete boter aan, zodat het vlees aan alle kanten bruin is
  2. Voeg de kleingesneden ui toe en bak die even mee
  3. Schenk het water erop, voeg de bouillontabletten toe en laat het vlees 45 minuten trekken
  4. Voeg de witte bonen en de macaroni toe en kook het geheel 5 minuten zachtjes door
  5. Ontvel de tomaten en snijd ze in grove stukken
  6. Verdeel de prei in plakjes en doe de groenten in de soep
  7. Kook het geheel nog 5 minuten en dien de soep op met veel kleingesneden selderijblad
  8. Serveer de soep met geraspte kaas en vers stokbrood

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker21 mrt 2009 om 20:10 Reageer

    Hoeveel poelet moet erbij?


Reageer zelf op dit recept

kaptcha