Macaroni-tomatensoep1

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1097 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de poulet aan in de hete boter, zodat het vlees aan alle kanten bruin is
  2. Voeg de kleingesneden ui toe en bak die even mee
  3. Schenk het water erop en voeg de bouillontabletten toe
  4. Kook het vlees 45 minuten
  5. Voeg de witte bonen en de macaroni toe
  6. Kook het geheel 5 minuten zachtjes door
  7. Ontvel de tomaten en snijd ze in grove stukken
  8. Verdeel de prei in plakjes en doe de groente in de soep
  9. Kook het geheel nog 5 minuten en dien de soep op met veel kleingesneden selderijblad
  10. Serveer de soep met geraspte kaas en vers stokbrood

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha