Mosterdsoep2

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2476 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de ui heel fijn, fruit deze in de boter, roer er de bloem door en laat dit garen
  2. Voeg al roerende een liter water toe met de verkruimelde bouillonblokjes
  3. Goed roeren (kloppen) tot de klontjes weg zijn
  4. Roer nu apart de mosterd los met de koffiemelk en voeg dit toe aan de soep
  5. Roer er de kappertjes door
  6. Voeg naar smaak azijn en peper toe en warm alles goed door
  7. Tenslotte kunt op het laatst wat fijngesneden prei toevoegen
  8. Dit niet mee laten koken

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker31 jan 2008 om 15:47 Reageer

    lijkt mij niet te eten,weg mosterd smaak [te zuur]boter bloem verhouding niet goed goed overbodig gefr,ui,peper,koffiemelk,augurk.h koghee


Reageer zelf op dit recept

kaptcha