Pastasoep met groenten en kruiden

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1358 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta in ruim kokend water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar
  2. Verhit de boter en bak de prei, wortel, bleekselderij en knoflook ± 5 minuten
  3. Voeg de tomaatblokjes, bouillon, laurier en marjolein toe, breng de soep aan de kook en laat de soep op zacht vuur ± 30 minuten koken
  4. Verwijder de laurier
  5. Pureer de soep en zeef de puree boven een schone pan
  6. Voeg de pasta aan de soep toe en verwarm de soep nog ± 3 minuten
  7. Breng met zout en peper op smaak en strooi er voor het serveren de Parmezaanse kaas en de basilicum over
  8. Lekker met bruschetta: geroosterd stokbrood, bestreken met knoflook en olijfolie en bestrooid met grof zeezout

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha