Pikante aardappelsoep

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 935 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijdt het spek in stukjes
  2. Pel de uien en het knoflookteentje en snipper deze
  3. Schil de aardappelen, was ze en snijdt ze in blokjes
  4. Verhit de boter in een pan en bak hierin het ontbijtspek uit
  5. Voeg de uien en knoflook toe en bak deze glazig
  6. Voeg dan de peterselie, selderij, tijm, laurier, bouillon en de aardappelen toe en laat de soep 20 minuten zachtjes koken
  7. Voeg dan de worst toe en laat deze in de soep in 20 minuten gaar worden
  8. Haal dan de takjes peterselie en selderij uit de soep
  9. Breng de soep op smaak met zout en cayennepeper en strooi wat gehakte peterselie over de soep

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha