Runderbouillon heldere

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1855 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Blancheer de schenkel en zet een pan op met twee liter water
  2. Doe de geblancheerde schenkel in de pan en zet het vuur hoog
  3. Breng het water aan de kook
  4. Draai, als het water kookt, het vuur lager, zodat het water tegen het kookpunt blijft
  5. Voeg de gewassen en gesneden garni aan het water toe
  6. Laat het geheel ± vijf uur trekken
  7. Haal dan het vlees uit de bouillon
  8. Zeef vervolgens de bouillon, zodat er geen garni meer in zit
  9. Nu kunt u de bouillon gebruiken om allerlei soepen en sauzen te maken
  10. Maar u kunt ook gewoon een kopje bouillon nemen, breng dit op smaak met wat peper en zout

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha