Scampi in een roomsoepje van wortels en szechuan p

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1140 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -de wortels en aardappelen schillen en in kleine blokjes snijden-in een grote pan wat boter opwarmen en de sjalotjes licht aanbakken -voeg wortels en aardappels, knoflook, Szechuan peper, kruiden en bouillon erbij -laat alles 20 min zacht koken -mix de soep en giet ze door een zeef -snij de 3 extra wortels in staafjes en bak ze 'al dente' in boter en voeg wat fijne suiker toe en karameliseer ze -snij de staart van de scampi in twee en bak ze in de hete olijfolie -warm de soep op en eventueel wat bijkruiden naar eigen smaak -voeg de room toe en mix nog even , om alzo een "cappuccino"effect te bekomen -voeg wat koriander toe

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha