Soep kruidig

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 644 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de boter in een pan, maar laat de boter niet kleuren
  2. Fruit de ui en de knoflook hierin ± 5 minuten
  3. Voeg het rundergehakt toe en fruit het mee tot het rul en grijs is
  4. Voeg de bouillon, de tomatenpuree en de kruiden toe en laat de soep, met het deksel op de pan, ± 2 minuten zachtjes koken
  5. Voeg de pasta toe en laat deze ± 5 minuten mee koken
  6. Roer de feta los met het water dat u scheutje voor scheutje toevoegt en meng de bloem erdoor, zodat een samenhangend geheel ontstaat
  7. Roer het mengsel door de soep en laat deze nog 2 minuten koken
  8. Breng op smaak
  9. Garnering: Roer de feta los met het water dat u scheutje voor scheutje toevoegt en roer de peterselie erdoor
  10. Serveren: Schep de soep in voorverwarmde diepe borden en verdeel de fetagarnering erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha