Soep zoetzuur

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 839 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg het varkensvlees even in de vriezer of in het vriesvak van de koelkast om op te stijven en snijd er dan flinterdunne reepjes van 5 cm lengte van
  2. Kook de paddestoelen even zacht in water met wat zout en laat ze uitlekken
  3. Doe de reepjes vlees, de garnalen en de in stukjes gesneden paddestoelen in een soeppan en giet er de bouillon over
  4. Breng aan de kook en laat op heel laag vuur 3-4 minuten trekken
  5. Doe de rest van de ingrediënten, behalve het ei en de maïzena in de soep en laat alles nog even door en door heet worden
  6. Giet met een klein straaltje al roerend het ei door de soep, zodat het draadjes vormt
  7. Bind met de aangemaakte maïzena en proef of extra zout en peper nodig zijn
  8. Schep de soep in verwarmde kommen en serveer direct

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha