Sope pisca Antilliaanse vissoep

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 3790 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de soepgroente in de olie glazig
  2. Voeg de tomaten, het water en 4 visbouillontabletten toe en laat de soep aan de kook komen
  3. Schep het schuim eraf tot er geen schuim meer te voorschijn komt
  4. Voeg de aardappelen erbij en kook de soep tot de aardappelen gaar zijn
  5. Voeg nu de kabeljauwfilet en de garnalen toe en kook die 7 minuten tot ze net gaar zijn
  6. Doe eventueel het resterende tablet in de soep en voeg er als laatste de oesters bij
  7. Ze mogen niet lang mee koken, anders vallen ze uit elkaar
  8. Serveer de soep met de in partjes gesneden limoen of citroen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha