Tomatengroentesoep met ei en kaas

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 572 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de uien en het knoflookteentje en snipper deze
  2. Maak de stengels bleekselderij schoon en snijdt deze in stukjes
  3. Ontvel de tomaten en snijdt ook deze in stukjes
  4. Verhit in een grote pan wat boter en fruit hierin eventjes de uien, bleekselderij en de knoflook
  5. Doe dan de tomaten erbij en bak deze even mee
  6. Giet de bouillon erbij, breng het aan de kook en laat de soep 10 minuten zachtjes koken
  7. Snijdt ondertussen de boterhammen in kleine blokjes
  8. Verhit in een koekenpan wat olie en bak hierin de broodblokjes lekker krokant
  9. Klop in een kom de eieren los met de kaas, wat peper en zout en giet dit mengsel in de soep
  10. Blijf goed roeren tot het ei is gestold
  11. Strooi dan de gebakken broodblokjes over de soep en dien het dan meteen op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha