Venkel-vissoep pittig

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1292 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak het sjalotje en de venkel schoon en snijd ze fijn
  2. Verhit de olie in een pan en fruit de sjalot en de venkel met de sambal en de tomatenpuree even aan
  3. Pers het teentje knoflook erboven uit en voeg 4 dl water en het bouillontablet toe
  4. Kook de groenten in ± 5 minuten zachtjes gaar
  5. Pureer de soep met een staafmixer
  6. Snijd de kabeljauw in stukjes, schep die door de soep en warm de soep nog ± 5 minuten zachtjes door tot de vis gaar is
  7. Breng de soep op smaak met Pernod, zout en peper

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker01 jul 2007 om 14:49 Reageer

    hoe moet je hiervan nu een pan soep maken... met slechts 4 dl water ?? Of is het de bedoeling dat je alles vermeerdert...


Reageer zelf op dit recept

kaptcha