Wortel-uiensoep

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1598 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een grote pan en laat de hutspotgroenten 4 minuten zachtjes fruiten
  2. Schil intussen de aardappelen, was ze en snijd ze in kleine blokjes
  3. Voeg de aardappelblokjes, 1 liter water, de bouillontabletten, de laurierblaadjes en de foelie aan de hutspotgroenten toe
  4. Breng de soep aan de kook en kook het geheel in 15 minuten zachtjes gaar
  5. Snijd de rookworst in plakjes
  6. Schep 1/4 deel van de hutspotgroenten en de aardappelen (met schuimspaan) uit de soep op een bord
  7. Pureer de rest van de groenten en de bouillon met een staafmixer tot een glad gebonden soep
  8. Roer de rookworst en de rest van de groenten erdoor
  9. Warm de soep nog 2 minuten door en breng haar op smaak met zout en peper
  10. Serveer de soep in soepkommen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha