uiensoep met stokbrood en kaas

soep
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 40 minuten
  • Bekeken: 2364 x
  • Keuken: Frankrijk
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. pel de uien en snipper ze fijn
  2. laat de boter smelten in een diepe kookpot doe de uien erbij en een half kopje water,laat 30min,onafgedekt op een zacht vuur staan tot practisch alle vloeistof verdampt is,de uien zijn dan gaar en gecarameliseerd
  3. Schenk de bouillon erbij en laat 1 min
  4. doorkoken
  5. Voeg de room erbij en pureer met staafmixer,kruid met pezo
  6. Snij het stokbrood in plakjes strooi er kaas over en zet kort onder de hete grill tot de kaas gesmolten is
  7. Seerveer de soep goed heet met de warme kaastoasts

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha