Aardappelblokjes in pikante tomatensaus

tapas
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2666 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen in blokjes, dep ze droog en bak ze in 1 1/2 eetlepel olie goudbruin en gaar
  2. Bestrooi ze met zout en peper
  3. Ontzaad de chilipeper, hak hem fijn en bak hem zacht met de ui en de rest van de olie
  4. Bak de knoflook kort mee
  5. Voeg de tomaten en de wijn toe, laat het op laag vuur tot een dikke saus inkoken en breng op smaak met zout en peper
  6. Roer de aardappelen door de saus en bestrooi het geheel met de peterselie
  7. Serveer direct

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker08 aug 2007 om 21:26 Reageer

    heeel erg lekker

  • Bezoeker09 aug 2007 om 00:54 Reageer

    smullen


Reageer zelf op dit recept

kaptcha