Albondigas - Spaanse gehaktballetjes

tapas
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 35 minuten
  • Bekeken: 10330 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng het gehakt met het ei, de knoflook, 2 eetlepels peterselie, de nootmuskaat, zout en peper
  2. Week het brood in de rode wijn en kneed het door het gehaktmengsel
  3. Vorm van het mengsel ± 40 balletjes
  4. Verhit de olie en bak de balletjes hierin in ± 5 minuten rondom bruin
  5. Bak de ui ± 5 minuten mee
  6. Voeg de tomaat en de bouillon toe en laat de gehaktballetjes afgedekt op laag vuur ± 30 minuten sudderen
  7. Neem de gehaktballetjes uit de pan en pureer de saus met een staafmixer
  8. Breng de saus op smaak met zout en peper en schenk haar over de gehaktballetjes
  9. Strooi er 2 eetlepels peterselie over

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker22 jan 2007 om 10:52 Reageer

    lekker

  • Bezoeker19 mei 2008 om 20:33 Reageer

    lekker maar er moet minder reclame staan of maak de letters van het recept groter.


Reageer zelf op dit recept

kaptcha