Aubergine-tapas

tapas
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 3406 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. spoel de aubergines af, snijd ze in de lengte doormidden en hol ze uit
  2. Meng het gehakt met de ui, knoflook, kaneel, peterselie en zout en peper
  3. Vul de aubergines met dit mengsel en bestrooi ze met de kaas
  4. Verhit de olijfolie in een ovenschaal, leg de aubergines erin en zet de schaal, afgedekt met aluminiumfolie, in de op 200°C voorverwarmde oven
  5. Bak de aubergines 40 minuten
  6. Verwijder na 30 minuten het aluminiumfolie

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker17 mrt 2014 om 16:20 Reageer

    Moet de inhoud van de aubergine weggegooid worden?


Reageer zelf op dit recept

kaptcha