Garnalen in knoflooksaus Gambas al ajillo

tapas
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 3361 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwijder de kop van de garnalen, bestrooi de garnalen met grof zout en laat dit ± 10 minuten intrekken
  2. Verhit de olie en bak de knoflook en de rode peper hierin tot de knoflook lichtbruin is
  3. Voeg de garnalen toe en bak ze op middelhoog vuur al roerend ± 3 minuten tot ze roze kleuren
  4. Voeg het paprikapoeder, de peterselie en eventueel zout toe
  5. Serveer de garnalen direct met brood om de kruidige olie op te deppen

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker25 feb 2008 om 14:27 Reageer

    het lijk me een heerlijk recept


Reageer zelf op dit recept

kaptcha