Gehaktballetjes in tomatensaus Albondigas

tapas
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1774 x
  • Reacties: 3 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng het gehakt met het ei, de knoflook, 2 eetlepels peterselie, de nootmuskaat, zout en peper
  2. Week het brood in de rode wijn en kneed het door het gehaktmengsel
  3. Vorm van het mengsel ± 40 balletjes
  4. Verhit de olie en bak de balletjes hierin in ± 5 minuten rondom bruin
  5. Bak de ui ± 5 minuten mee
  6. Voeg de tomaat en de bouillon toe en laat de gehaktballetjes afgedekt op laag vuur ± 30 minuten sudderen
  7. Neem de gehaktballetjes uit de pan en pureer de saus met een staafmixer
  8. Breng de saus op smaak met zout en peper en schenk haar over de gehaktballetjes
  9. Strooi er 2 eetlepels peterselie over

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (3)

  • Bezoeker21 okt 2007 om 11:15 Reageer

    hoi

  • Bezoeker21 okt 2007 om 22:40 Reageer

    Dag

  • Bezoeker24 nov 2007 om 13:44 Reageer

    hallo


Reageer zelf op dit recept

kaptcha