Mini-tapasbuffet

tapas
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 3884 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie en fruit de knoflook hierin
  2. Snijd de olijven in plakjes en voeg ze samen met de tomaatstukjes toe
  3. Laat de saus ± 5 minuten koken en breng op smaak met zout en peper
  4. Vermeng de sla met de dressing
  5. Verwarm de tortilla in de oven volgens de aanwijzingen en snijd hem in putjes
  6. Verhit de frituurolie en frituur de garnalenkroketjes hierin
  7. Frituur de peterselie 1/2 minuut mee en laat op keukenpapier uitlekken
  8. Verwarm de gehaktballetjes volgens de aanwijzingen op het pak
  9. Schep de tomatensaus in een kom, zet deze op een schaal en leg de gehakt-balletjes en de tortillapuntjes eromheen
  10. Leg de kroketjes op een schaal en garneer ze met de partjes citroen en de gefrituurde peterselie
  11. Geef de salade erbij
  12. Zet er eventueel schaaltjes met gemarineerde olijven, ansjovisrolletjes, Spaanse kaas (bijvoorbeeld Manchego) en rauwe ham (bijvoorbeeld Serranoham) bij
  13. Lekker met warm stokbrood en gezouten boter

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha