Aardappel -tomatenschotel

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1917 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in plakjes
  2. Kook in een pan met een beetje water en zout de aardappelplakjes 5 minuten
  3. Laat ze uitlekken
  4. Ontvel de tomaten en snijd ze in plakjes
  5. Vet een ovenschaal in en leg hierin om en om dakpansgewijs de plakjes aardappel en tomaat
  6. Strooi er oregano, zout en wat peper over
  7. Druppel er wat olie over en zet de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden
  8. Lekker met gestoofde vis
  9. Bron: www
  10. keukentips
  11. nl

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha