Aardappel Aziatisch

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1579 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Wel de paddestoelen
  2. Schil de aardappels en maak er een puree van
  3. Snijd de uien en knoflook fijn en fruit deze in de margarine glazig
  4. Prak de tahoe fijn met een vork, voeg die erbij en fruit het lichtjes mee
  5. Was de prei en de selderij, snijd het fijn en voeg het toe
  6. Maak de champignons schoon, snijd de uitgelekte worteltjes in rondjes
  7. Voeg dit alles toe aan het gefruite mengsel, te samen met de ketjap, maggi, ve-tsin, suiker, zout en peper
  8. Laat de doperwten uitlekken en roer die samen met de gewelde koeping tikoes doorheen
  9. Laat de vulling afkoelen Verwarm de oven voor op 275 gr
  10. Vet een ovenschaal in, leg een deel van de aardappelpuree erin, vervolgens de vulling, en sluit af met een deksel van aardappelpuree
  11. Zet de schaal ongeveer half uur a 3 kwartier in de oven op 200 graden
  12. Serveer het zo warm mogelijk met een augurkje en een zilveruitje

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha